alt
bosnaexpres-img567
alt
Imamo više od
30 godina iskustva

O NAMA

Ko smo mi i čime se bavimo?

Kompanija „Bosnaexpres“ d.d. je nastala prije više od 30 godina, predstavlja autotransportno i turističko društvo. Kompanija je 2008. godine promijenila vlasnika, nakon čega je restruktuirana i njeno poslovanje je dodatno unaprijeđeno.

Kompanija nudi više vrsta usluga
  • Turističke usluge
  • Prevoz putnika
  • Ostale razne usluge
Kontaktirajte nas

Posebna ponuda za vas

Započnite svoje putovanje jednim klikom

Tokom godina smo izgradili imidž jedne od najkvalitetnijih i prepoznatljivih agencija u oblasti prevoza putnika, sa modernim voznim parkom i ljubaznim osobljem.

alt alt alt

00

+

Klijenata u turizmu godišnje

00

+

Putnika na redovnim linijama godišnje

00

+

Novih destinacija svake godine

00

+

Godina iskustva i poslovanja

Ključni momenti od osnivanja do danas.

Historija kompanije

Kompanija Bosnaexpres d.d. postoji još od 80-ih godina prošlog stoljeća, međutim brend po kojem je kompanija prepoznatljiva stvoren je devedesetih godina prošlog vijeka i kompanija je odlično poslovala sve do 2000. godine. Od 2000. do 2007. godine kompanija se našla u teškoj finansijskoj situaciji zbog provođenja privatizacije i lošeg rukovođenja firmom.
2005. godine kompanija je zbog nagomilanih dugova otišla u stečaj. 2008. godine, nakon privatizacije, kompanija dobija novog 100% vlasnika kapitala, SA-TOURS D.O.O. Sarajevo.
Novi vlasnik je u cjelosti obnovio vozni park, promijenio način organizacije i upravljanje firmom. Veoma uspješno za kratko vrijeme uspio je vratiti reputaciju koju je ova firma imala zahvaljujući usluzi koju pruža u svojim autobusima po čemu je prepoznatljiva na tržištu.
Danas sa ponosom se može reći da kompanija ulazi u novo razdoblje, sa modernizovanom infrastrukturom kao i sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom koje postoji. Kompanija je spremna da odgovori na nove zahtjeve tržišta i putnicima pruži vrhunsku uslugu i kvalitetu.

100%

bosnaexpres-img19
bosnaexpres-img69
bosnaexpres-img5367
bosnaexpres-img59

RECENZIJE

Šta naši kupci
kažu o nama?

Rezervišite svoje putovanje sada

Odabrali ste vašu destinaciju?