Aska Lara Resort & Spa 5* – ALL INCLUSIVE – Lara – Antalya

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Antalija, Turska

Položaj

Hotel se nalazi u regiji Lara 12 km od aerodroma Antalija i 12 km od centra grada.

Smještaj

Ukupan broj soba 545. Eco sobe (18m2, jedna spavaća soba s francuskim ležajem + krevet na razvlačenje, jedno kupatilo, bez balkona, max.2+1 pax), Standard sobe (20-24m2, jedna spavaća soba s francuskim ležajem + rasklopiva ili sofa na razvlačenje, jedno kupatilo, neke sobe su s francuskim balkonom, max.3+1chd), Porodična soba (48 - 50m2, dvije spavaće sobe s vratima između i jedno kupatilo, max.4+1chd + inf), connection sobe (40 -48m2, dvije spavaće sobe s vratima između i dva kupatila, max.4+1chd + inf). Sve sobe su sa vlastitim kupatilom s tuš kabinom, fenom za kosu, papučama, centralnom klimom koja radi u skladu s vremenskim uslovima, direktnom telefonskom linijom, mini barom (voda, bezalkoholna pića, pivo se puni svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, laminat, SAT TV i muzički kanali, WI-FI internet konekcija, balkon.

Usluga

Ultra all inclusive – 24 sata usluga hrane i pića, doručak na bazi švedskog stola, kasni doručak, ručak, večera, užina tokom dana, užina kasno uvečer i rano ujutro, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, usluga sladoleda u popodnevnim časovima, dječji bife i dijetalni i vegetarijanski meni u glavnom restoranu, Snack bar na plaži od 10.00 – 23.30. Nije uključeno: specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, svježi voćni sokovi, posluga u sobu, A' la Carte restorani su uz prethodnu rezervaciju i uz doplatu.

Sadržaj

Glavni restoran s otvorenim švedskim stolom, A' la Carte restorani: Mozaik - turska kuhinja, La Perla - talijanska kuhinja, Messina - riblji restoran i Mandarin - dalekoistočna kuhinja, Steak House - restoran bifteka, barovi širom hotelskog kompleksa, Disco klub. Doktor, usluga čuvanja djece, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, tržni centar, rent a car se dodatno naplaćuju. WI – FI internet veza u hotelskom dijelu i u sobama je besplatna.

Sport & Zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, Aqua park s devet tobogana, teniski tereni, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na pijesku, gimnastika, pikado, stoni tenis, fitness centar. (Fitness centar, sauna, tursko kupatilo nisu dozvoljeni za djecu mlađu od 16 godina). Uz doplatu su: sportovi na vodi, bilijar, časovi tenisa i oprema, kuglanje, sve masaže i tretmani u SPA centru, sadržaji u Adventure parku. Zabavni programi s animacijom tijekom dana i uvečer. Mini klub za djecu od 03-12 godina i Texas Town za mlađe grupe (12-16 godina). Renovirano: 2016.

Plaža

Hotelska plaža, pješčano-šljunkovita, 500 m od hotela (preko puta), s ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu besplatno. Shuttle bus (svakih 10 minuta od 08:30 – 24:00h) od hotela je besplatna. Paviljoni na plaži su uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://www.askahotels.com/en/aska-lara-resort-spa

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM