Bosphorus Sorgun Hotel 5* – ALL INCLUSIVE – Antalya – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Side, Turska

Položaj

Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 7 km udaljen od grada Side i Manavgata i 72 km od aerodroma Antalija.

Smještaj

Hotelska zgrada ima 455 soba i 1100 ležajeva raspoređenih na 8 spratova. Ima 430 standardnih soba s pogledom na more, vrt ili rijeku, 17 family apartmana s pogledom na vrt i 8 fantasy apartmana s pogledom na more.
Standardne sobe (30-33m², spavaća soba, kupatilo, max. 3pax+inf), Family sobe (60m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, u jednoj Francuski krevet, a u drugoj tri single kreveta, jedno kupatilo, max.4pax+inf). Sve sobe su moderno opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, VRF klima sistem, laminat pod, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda i sokovi dopunjavaju se svakodnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, LSD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasa i besplatnu WIFI internet konekciju.

Usluga

All inclusive plus – švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, popodnevni čaj. kafa i kolači, večera, kasni noćni snack i rani doručak, sva lokalna i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, nakon 00.00 sati sva piće se naplaćuju, dječji buffet, A’la Carte restorani s rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka (u A la Carte restorane ne primaju djecu do 12 godina), mini bar u sobama (sokovi, voda, mineralna voda se dopunjavaju svakodnevno), baby kutak u restoranu, dijetalni buffet, snack bar na plaži od 10:00 – 18:00 sati, sladoled u određenim satima. Posebno se naplaćuju: luksuzna uvozna pića, posebna vina, flaširana pića, energetska pića, svježi voćni sokovi, pića nakon 00:00 sati, piće u Disko klubu.

Sadržaj

Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Soboro (Azijska kuhinja), Turquoise (Mediteranski restoran), Mangal (Turska kuhinja) i Riblji restoran. Barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa koji poslužuju hranu i piće. Posebno se naplaćuju usluge doktora, čuvanje djece, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet, rent – a - car. WIFI internet konekcija se ne naplaćuje.

Sport & Zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na pijesku, stoni tenis, mini golf. Posebno se naplaćuju: Masaže, usluge SPA & Wellness centra, bilijar, kuglanje, Game room i sportovi na vodi. Zabavni animacijski program tokom dana, večernji show programi. Mini klub za djecu od 04 - 12 godina, Mini Disco i druge razne aktivnosti za djecu.

Plaža

Hotelska privatna plaža udaljena 250m od hotela, pjeskovito-šljunkovita s besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu. Postoji organizovan prijevoz do plaže (club car service) koji se ne naplaćuje.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://bosphorussorgun.com/

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM