Hotel Castival 5* All inclusive – Çolaklı – Side – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Side, Turska

Položaj

Hotel Castival 5* nalazi se u mjestu Çolaklı, 7km od centra mjesta Side, 55km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 2015.g. na površini od 9.912m². Hotel se nalazi na 300m od vlastite pješčano-šljunkovite plaže, do koje se dolazi pješice ili šatl mini busom. U okruženju hotela nalaze se brojne prodavnice, restorani, suvenirnice, kao i bus stajalište za autobuse koji voze do centra grada.

Smještaj

Hotel ima jednu devetospratnu zgradu koja raspolaže s ukupno 387 soba. Standard sobe (površine 25-27m², jedan francuski krevet ili 2 twin kreveta + pomoćni ležaj, za najviše 2+1pax; sobe mogu imati direktni pogled na more, bočni pogled na more ili pogled na kopno), Family sobe tip 1 (površine 33m², dvije prostorije, jedno kupatilo, za najviše 4 pax), Family sobe tip 2 (površine 50m², dvije prostorije, dva kupatila, za najviše 4 pax). Sve sobe imaju kupatilo s tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, LCD SAT/TV s muzičkim kanalima, WiFI internet, mini-bar (voda, mineralna voda i bezalkoholna pića), sef, telefon, kuhalo za kafu ili čaj, balkon.

Usluga

All inclusive – doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola (samoposluživanje), obroci u snack barovima na plaži i pored bazena. Lokalna alkohola i bezalkoholna pića uz obroke i na barovima.

Sadržaj

Recepcija 24h, glavni restoran gdje se služi doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, 2 a la carte restorana (mediteranski i azijski), slastičarna, lobby bar, bar na bazenu, bar na plaži, WiFi internet, unutrašnji bazen, 3 vanjska bazena, 5 vodenih tobogana, SPA centar, tursko kupatilo, parno kupatilo, fitness centar, aerobik, aquabike, stoni tenis, odbojka na pijesku, pikado, muzika uživo, animacioni programi tokom dana i večeri, dječiji vanjski i unutrašnji bazen, dječiji klub (4-12 godine), 3 sale za konferencije (250 do 600 osoba).
Uz doplatu: usluge ljekara, masaže, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Plaža

Hotelska, pješčano-šljunkovita cca 300m od hotela. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži besplatni su za goste hotela. Peškiri za plažu uz depozit.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
www.castival.com

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM