Kaya Palazzo Golf Resort 5* Pallazo All Inclusive Belek – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Belek, Turska

Položaj

Hotel se nalazi u regiji Belek 35km udaljen od centra Antalije, dok je udaljenost od aerodroma 27km.

Smještaj

Hotel ima 493 sobe u glavnoj zgradi, 128 Luxury Lagoons apartmani (nove sobe) i 13 Vila.

Sobe glavne zgrade: Superior sobe (39m2; jedna spavaća soba, prostor za sjedenje sa sofom na razvlačenje, jedno kupatilo, max.2pax.+2chd),

Dupleks porodični apartman (108m2, dvije spavaće sobe, jedna dnevna soba, 3 WC, tri tuš kabine, jedno kupatilo s jakuzijem, max.4pax.+2chd.),

Apartman pogled na more (79m2, jedna spavaća soba s francuskim ležajem, jedna dnevna soba s kliznim vratima, kupatilo s jakuzijem, drugo kupatilo s tuš kabinom, terasa ili balkon, max.3pax.+1chd).

Sve sobe imaju: balkon ili terasu, vlastito kupatilo s tuš kabinom, kadom, fen za kosu, centralni klima uređaj, telefon s direktnim biranjem, tepih, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, mala flaša vina, bar čokolada, biskvit, čips koji se dopunjava svaki dan), čaj i aparat za kafu, sef, satelitska TV i muzički kanali, WI-FI internet konekcija.

Luxury Lagoon Suite: to su nove sobe u bašti (iza glavne zgrade) svaka soba ima 75m2, jedna spavaća soba s prostorom za sjedenje, jedno kupatilo.
Sve sobe imaju: terasu s direktnim izlazom na zajednički bazen (grije se zimi), korpa s voćem, posebna postavka s uvoznim pićima, čaj i set za kafu, bade mantil, papuče, max.2pax.+2chd.

Specijalni apartmani i vile: Svim up superior soba (39m2, sobe imaju samo pogled na bazen, jedna spavaća soba s francuskim ležajem, prostor za sjedenje sa sofom na razvlačenje, jedno kupatilo, direktan pristup zajedničkom bazenu, max.2pax +1 pax.),

Apartman Sea pogled (79m2, sobe su s pogledom na more ili bazen, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, podijeljena kliznim vratima, 2WC, kupatilo s jakuzijem, max.3pax+1chd)

Apartman s direktnim izlazom na bazen (79m2, pogled na more ili bazen, jedna spavaća soba s francuskim ležajem, jedna dnevna soba s kliznim vratima između, dva kupatila, jedno s jakuzijem, terasa s direktnim izlazom na zajednički bazen, max.3pax.+1chd)

Dupleks Porodični apartman (108m2, pogled na bazen, dvije spavaće sobe, jedna dnevna soba, tri tuš kabine, jedno kupatilo s jakuzijem, balkon, max.4pax+2chd)

Palazzo apartman (108m2, glavna zgrada s pogledom na more i bazen, jedna spavaća soba s francuskim ležajem podijeljena kliznim vratima s dnevnim boravkom, 2 WC, dva tuša, jakuzi, terasa s prostorom za sjedenje, max.3pax.+1chd).

Maldivi vile (175m2, direktno na plaži, s 1 velikom spavaćom sobom s garderobom i kupatilom, još dvije spavaće sobe, dva kupatila s jakuzijem i tušem, privatnim otvorenim bazenom, trpezarijom s kuhinjom, privatni dio za sunčanje i paviljonom na plaži, max.6 pax)

Vila s direktnim izlazom na bazen (138m2, direktan ulaz u zajednički otvoreni bazen iz sobe, jedna velika spavaća soba s garderobom, dvije spavaće sobe, dnevni boravak s američkom kuhinjom, dva kupatila jedno s jakuzijem, privatni paviljon na plaži, jedna soba za čuvanje djece, terasa s prostorom za sjedenje, max.6pax).

Golf Vila s 2 spavaće sobe (130m2, nalazi se na Kaia Eagles Golf Clubu, 2 spavaće sobe, jedna dnevna soba s američkom kuhinjom, jedno kupatilo s jakuzijem, drugo kupatilo s tuš kabinom, terasa s prostorom za sjedenje, privatni bazen 96m2, privatni paviljon na plaži , max.4 pax).

Golf Vila s 3 spavaće sobe (265m2, nalazi se na Kaia Eagles Golf Clubu, tri spavaće sobe, jedna dnevna soba s američkom kuhinjom, jedno kupatilo s jakuzijem, dva kupatila s kadom, terasa s garniturom za sjedenje, privatni bazen 135m2, jedna soba za čuvanje djece, privatni paviljon na plaži).

Usluga

Pallazo All Inclusive - piće dobrodošlice i korpa s voćem u sobi po dolasku, otvoreni švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne užine, večera i užine do kasno u noć, domaća i brendirana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, raznovrsni sokovi od svježeg voća, dio za domaće vino u glavnom restoranu, coca cola proizvodi, izbor čajeva i kafe, sladoled, kokteli, internacionalni egzotični kokteli u svim barovima. Dodatno se nadoplaćuje: luksuzna uvozna pića, A' la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju i uz naknadu, posebna vina i flaširana pića, energetska pića, sva pića u Golf Club baru, posluga u sobu.

Sadržaj

Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la carte restorani - Yada - azijski restoran, Serafina - talijanski restoran, Mezzo - riblja kuhinja, Devel Kebab 1912 - turska kuhinja, Steak House, Lagoon restoran, barovi na različitim mjestima oko hotelskog kompleksa, Disko klub na otvorenom. Dodatno se nadoplaćuje: šoping, frizerski salon, doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, kozmetički salon, rent a car, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice. Wi-Fi internet je besplatan u sobama i u cijelom hotelu.

Sport & zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni, Vip bazen samo za odrasle, dječiji bazeni, aqua park, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, jakuzi, teniski tereni, stolni tenis, odbojka, košarka, mini golf. Dodatno se nadoplaćuje: rasvjeta za teniske terene, oprema, fudbalski tereni, tereni za golf (u blizini hotela), masaža, SPA & Wellness centar, vodeni sportovi, game centar, jahanje. Zabavni programi za odrasle tokom dana i šou programi uvečer, bioskop. Postoji mini klub za djecu od 04 - 12 godina i tinejdžerski klub od 13 - 16 godina s programima tokom dana, uvečer mini disko.

Plaža

Privatna hotelska plaža pješčana. Peškiri za plažu, dušeci i suncobrani su besplatno. Privatni paviljoni uz prethodnu rezervaciju i doplatu.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://www.kayahotels.com/en

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM