Misal Hotel Alanya 5* – Alanya – Antalya – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Alanya, Turska

Položaj

Hotel se nalazi u okrugu Konakli, otprilike 12 km zapadno od popularnog ljetovališta Alanya. Plaža je udaljena 5 minuta hoda, a lokalni sadržaji, uključujući restorane, barove i trgovine, udaljeni su 1 km od hotela. Oblast atrakcije uključuju dvorac Alanya i pećine Damlatas. Aerodrom Antalija udaljen je oko 120 km od odmarališta.

Smještaj

Hotel se sastoji od petospratnice glavne zgrade i 4 manje zgrade na tri sprata. Ima ukupno 223 komforno opremljene sobe, renovirane 2024. Soba 1/2 i 1/2+1 (20-30 m2): standardna dvokrevetna soba sa mogućnošću jednog pomoćnog ležaja. Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi, moguć je pogled na unutrašnjost ili bočni pogled na more Soba 1/2 i 1/2+1 standardna vila (20 - 25 m2): dvokrevetna soba sa mogućnošću jednog. pomoćni ležaj, nalazi se u depandansi Soba 1/2 i 1/2+1 na plivanje (20 - 25 m2): dvokrevetna soba sa mogućnošću jednog pomoćnog ležaja, nalaze se u depandansi i imaju direktan pristup. do bazena. Mogu se smjestiti samo odrasle osobe (preko 13 godina) Soba 1/2+1/3 porodična glavna zgrada (30-45 m2): veća, prostranija porodična soba, moguć smještaj do 5 osoba, kupatilo, nalazi se u stambenoj zgradi. glavna zgrada Soba 1/2+1/3 porodična vila (40 - 45 m2): veća, prostranija porodična vila koja se sastoji od dve odvojene sobe, moguć smeštaj do pet osoba u sobi, nalazi se u depandansi.

Usluga

ULTRA ALL INCLUSIVE na bazi švedskog stola, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, 1x sedmična mogućnost a la carte večere u restoranu uz prethodnu rezervaciju.

Sport & zabava

Osvježavanje u zatvorenom ili otvorenom bazenu je ugodan način da se rashladite u vrućim danima. Vodeni tobogan nudi zabavu za sve uzraste. Na raspolaganju su i terasa za sunčanje, ležaljke i suncobrani. Hidromasažna kada je savršeno mjesto za opuštanje. Tu je i snack bar pored bazena. Raznolikost pruža širok spektar sportskih aktivnosti koje se nude u hotelu, na primjer tenis, boćanje, odbojka na pijesku i odbojka. Ljubiteljima vodenih sportova nudi se aquafit. Putnici mogu iskoristiti širok spektar sportova u zatvorenom prostoru, uključujući teretanu, stoni tenis, bilijar, pikado, gimnastiku i aerobik. Klub nudi razne wellness mogućnosti, uključujući spa, saunu, hamam i solarij, ili uz doplatu, parno kupatilo i tretmane masaže. Sadržaji za slobodno vrijeme uključuju zabavni program, živu muziku, dječji klub i dječji disko.

Plaža

Šljunčano-pješčana plaža udaljena je 400 metara (prijevoz je organiziran nekoliko puta dnevno). Mogućnost korištenja suncobrana i ležaljki do popune mjesta. Mogućnost iznajmljivanja peškira.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://www.misalhotels.com/

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM