Side Royal Hotel & Spa 5* All Inclusive – Side – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Side, Turska

Položaj

Side Royal hotel & spa se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smještaj

Hotel raspolaže s 242 smještajne jedinice. Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba), Economy sobe (26m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max 2+1 osoba), Swim Up sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, direktni pristup bazenu, max 2 osobe, nije dozvoljeno za djecu), Family sobe (37m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).
Sve sobe imaju kupatilo s kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svaki dan), kuhalo za vodu, set za čaj i kafu, sef, LCD SAT TV, balkon ili francuski balkon.

Usluga

Ultra All Inclusive (ultra, sve uključeno) na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevne kolače, užina, večera, kasna noćna užina, dijetalni bife, dječji bife, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježe cijeđene voćne sokove za doručak, sladoled u određenom terminu, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed samo jednom tokom boravka u jednom od njih, mini bar u sobama. Uz doplatu: luksuzna uvozna pića, domaća i uvozna flaširana vina, svježe cijeđene sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, nargilu, sobnu uslugu.

Sadržaj

Glavni restoran na bazi otvorenog bife-a, dva A’la Carte restorana - riblji i turski, barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Wi Fi u sobama i cijelom hotelu je besplatan. Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, zabava tokom dana, takmičenja, šou programi, sajam zabave i mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječje igralište, uvečer mini disko. Uz doplatu: masaža, SPA i salo ljepote, teniski tereni i oprema 100m od hotela, bilijar, svi sportovi na vod, usluge ljekara, usluge čuvanja djece, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, šoping, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent a car

Sport & Zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, SPA & Beauty salon ljepote i masaže. Zabavni tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima.

Plaža

Hotelska privatna pješčana plaža, udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan šatl prijevoz koji je dostupan na svakih pola sata. Baldahini uz prethodnu rezervaciju i doplatu. Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tursko kupatilo. Vodeni sportovi su uz doplatu. Lagani zabavni programi, igralište za djecu.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
http://www.sideroyalhotels.com/

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM