Titanic Deluxe Lara 5* – Alanya – Antalya – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Alanya, Turska

Položaj

Hotel se nalazi u regiji Lara, 12 km od centra grada Antalije i 10 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je renovirano 2022. godine.

Smještaj

Ukupan kapacitet soba je 640 soba u glavnoj zgradi i u aneks zgradama u vrtnom dijelu. Glavna zgrada: Standard sobe (26m2, glavna zgrada ili aneks zgrada, jedna spavaća soba s francuskim ležajem i sofom, jedno kupatilo, max.2+1 pax), Aneks porodična soba (39m2, koji se nalazi pored oceanskog bazena i dječijeg bazena u dvospratnim zgradama, donji sprat porodične sobe se sastoje od jedne glavne spavaće sobe i još jedne sobe s krevetima na sprat, porodične sobe na spratu se sastoje od jedne glavne spavaće sobe i druge sobe s dva single kreveta, sve sobe su s vratima između, max. 4pax) , Junior apartmani (65 - 85m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba s prostorom za sjedenje, jedno kupatilo, max.3+1 pax), Dupleks apartman (65m2, nalazi se u glavnoj zgradi, na gornjem spratu francuski ležaj i kao galerija bez vrata odvojenih od donjeg sprata, na donjem spratu prostor za sjedenje i dva single kreveta, jedno kupatilo, terasa s jacuzzijem, max.3+1pax), Colonel apartman (120m2, glavna zgrada, dvije odvojene spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, jedno s jacuzzijem, max.4pax), Admiral apartman (80-150m2, nalazi se na posljednjem spratu hotela, dvije odvojene spavaće sobe i dva kupatila, jedno s jacuzzijem, max. 4 pax).
Sve sobe imaju balkon ili terasu, s pogledom na more ili kopno, sopstveno kupatilo s tuš kabinom, fen za kosu, bade mantil, papuče, telefon s direktnim biranjem, centralna klima, mini bar (voda, bezalkoholna pića, orasi, čips dopunjavaju se svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, tepih, satelitski LCD TV i muzički kanali, Wi-FI internet veza.

Usluga

Deluxe all inclusive – 24h usluga hrane i pića, doručak na bazi švedskog stola, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana pored bazena ili na plaži, sladoled tokom određenih sati, ponoćni švedski sto i rani doručak, dječiji bife i hrana za bebe, veganski bife, svježi sok od narandže. Domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića su besplatna. Nije uključeno: uvozni šampanjac, domaća i uvozna kvalitetna vina i luksuzna pića, konjak i 12-godišnji viski, A'la Carte restorani moraju biti rezervirani unaprijed i uz naknadu, room service, svježi voćni sokovi (osim za doručak).

Sadržaj

Glavni restoran Parkfora s otvorenim bifeom, A'la Carte restorani Pier Taverna – jela s roštilja, Pascarella - Italijanska kuhinja, Capari - riblji restoran, Nori - japanska kuhinja, Beef Grill Club-steak restoran, barovi širom hotelskog kompleksa, bar pored bazena, Beach bar, lobi bar, disko bar. Shopping, frizer, vešeraj i hemijsko čišćenje, doktor, usluga čuvanja djece, telefon, faks se dodatno naplaćuju. WI-FI internet je besplatan.

Sport & zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dječiji bazeni, olimpijski i poluolimpijski bazeni, vodeni tobogani - Aqua Park, teniski tereni, košarka, odbojka na pijesku, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, stoni tenis, pikado. Nije uključeno: rasvjeta za teniske terene, teniska oprema, fudbalski teren, sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, igraonica, Wellness & SPA centar se doplaćuju. Zabavni programi tokom dana, takmičenja na bazenu i na plaži s profesionalnim timom, a uvečer muzički šou programi. Tini Kids Club (potpuno renoviran) - mini klub za djecu od 04-12 godina s raznim programima i Junior klub za djecu od 12 - 17 godina.

Plaža

Hotelska privatna pješčana plaža s peškirima, ležaljkama i suncobranima besplatno. Privatni paviljoni su uz prethodnu rezervaciju i uz doplatu.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://www.titanic.com.tr/

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM