Vonresort Golden Coast 5* All Inclusive – Colakli- Side – Turska

0.00 KM / Po osobi

Dana

7 noćenja

Putovanje

Avion

Lokacija

Side, Turska

Položaj

Hotel je smješten u regiji Colakli, 15 km udaljen od Manavgata i 55 km od aerodroma Antalija.

Smještaj

Hotel ima ukupno 404 sobe u jednoj zgradi. Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1 pax); Porodične sobe sa krevetima na sprat (29 m2, velika spavaća soba odvojena panelom s krevetom na sprat za djecu, kupatilo, max.2+2 pax); Porodične sobe sa dvije spavaće sobe (42 m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.4 pax); Suit sobe (56 m2, dvije odvojene sobe s vratima između).
Sve sobe imaju kupatilo s kadom ili tušem, fen, centralnu klimu koja radi zavisno od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, tepih, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga

Ultra all inclusive - 24h usluga hrane i pića, švedski sto - doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna užina, pića i užina u Aqua Parku, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenom terminu, snack na plaži od 10:00 - 18:00h, sva pića u Disko klubu. Dodatno se naplaćuju: premium uvozna pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, A`la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i nadoplatu, room service, sva flaširana pića i pića u Irish Pubu.

Sadržaj

Glavni restoran Safran na bazi švedskog stola, A`la Carte restorani: turski, italijanski, riblji, bliskoistočni, Steak restoran, osmanski restoran, barovi oko cijelog kompleksa hotela, Dodatno se naplaćuje: doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i PC igre, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi internet u lobiju i u sobama je besplatan.

Sport & Zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, Aqua Park s 11 tobogana (ulaz je besplatan za goste hotela), fitness centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka, gimnastika, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, game room, masaža, SPA & Beauty centar. Animacijski programi tokom dana i navečer. Mini Club za djecu od 04 - 12 godina s dnevnim i večernjim programima.

Plaža

Hotelska privatna pješčana plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Paviljoni na plaži se rezervišu unaprijed i posebno se plaćaju.

U cijenu uključeno/nije uključeno

  • Prijevoz autobusom visoke turističke klase

  • 7 noćenja na bazi odabrane usluge

  • Putničko-zdravstveno osiguranje

  • Individualni troškovi

Šta možete da očekujete

Prihvatanje kreditnih kartica

Besplatan parking

Kupone za popuste

Rezervaciju smještaja

Besplatna bašta

Restoran na otvorenom

Napomena

U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija ne može garantirati tri standardna ležaja! Tokom sezone, hotel ima pravo da promjeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.
https://www.vonresort.com/index.php/en

Mapa putovanja

Napomene

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi minimum 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene.
Ukoliko dođe do otkazivanja putovanja dužni smo obavijestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.
Upozorenje:
Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.
Svi putnici su dužni imati validnu policu putničkog osiguranja.
Za BH pasoš nije potreba viza. Za ovo putovanje potrebno je imati biometrijski pasoš sa validnošću minimum 150 dana.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.
Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.br>

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PUTNIČKE AGENCIJE BOSNAEXPRES D.D, usklađeni sa UTA BIH Standardima.
Kontakt informacije:
– Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680;
– Agencija Zenica: 063/448-050; 032/408-404;
– Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384.
agencija@bosnaexpres.com
www.bosnaexpres.com

Često postavljena pitanja putnika

Na koji način se vrši rezervacija?

Korištenjem inovativnih metoda i načina promocije naša ponuda dostupna je svima, a rezervaciju možete izvršiti brzo i jednostavno, na više načina i to: usmeno, putem telefona, posjetom najbližoj poslovnici u Tešnju, Doboj Jug-u, Zenici ili Sarajevu; putem maila ili putem društvenih mreža viber, facebook, instagram ili whatsapp; putem naše web stranice www.bosnaexpres.com. Naše ljubazno osoblje će odgovoriti na sve Vaše upite i detaljno predstaviti ponude, te izvršiti rezervaciju.

Da li me rezervacija obavezuje?

U pravnom smislu ne, međutim molimo da rezervaciju radite samo nakon što ste odlučili da putujete.

Kako potvrditi rezervaciju?

Kao potvrdu rezervacije, putnik uplaćuje 30% cijene aranžmana (po osobi) osim ako u programu nije drugačije navedeno. Razlika do pune cijene aranžmana uplaćuje se najkasnije 7 dana prije početka putovanja osim ako u programu nije drugačije navedeno (izuzetak je plaćanje na rate).

Načini plaćanja?

Uplatu možete vršiti gotovinom u našim poslovnicama ili putem žiro računa.

Kako izvršiti uplatu putem računa?

Da bi uplata na žiro račun agencije bila uredno izvršena potrebni su Vam slijedeći podaci:
- Uplatilac: ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja
- Svrha uplate: Naziv aranžmana i datum realizacije
- Primatelj: BOSNAEXPRES dd Doboj Jug žiro račun: 1011600000592919

Otkaz rezervacije

U ovom slučaju korisnik je obvezan poslati kratku izjavu o otkazu polaska na putovanje. Troškovi otkaza putovanja zavise od Opštih/Općih uslova/uvjeta putovanja koje možete preuzeti na našem sajtu.

Da li je putno osiguranje obavezno?

Putno osiguranje nije uvijek obavezno, ali je preporučljivo . Putno zdravstveno osiguranje možete uplatiti i naknadno, do 3 dana prije polaska na putovanje.

Ostala slična putovanja:

Aleria Belport Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Hotel se nalazi u regiju Shkembi i Kavajes, 150 m od plaže. Od centra Drača je udaljen 8 km.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

852.00 KM

Alexius Beach 4* ALL INCLUSIVE – Antalija – Turska

Nalazi se u Beldibiju, oko 18 km od centra Kemera. All inclusive – sve uključeno po hotelskim pravilima.

5 (2 Reviews)

Antalija, Turska

7 noćenja

Autobus

824.00 KM